Възглавници/Матраци, Промазка-цвят: 507-сиво

Шалте за шезлонг от водоустойчива Промазка
Декоративни възглавници от водоустойчива плат Промазка
Възглавници/матраци за градинска мебел от водоустойчив плат Промазка