Мебели, Дебелина на плот: 10 мм

Комплект помощни холни масички FRESNO ДЕКО - сив
Разтегателна трапезна маса DABKI - бяло - злато
Разтегателна трапезна маса DABKI - бяло - черно
Разтегателна трапезна маса DABKI - сиво - черно
Разтегателна трапезна маса ELISTA - сив
Разтегателна трапезна маса ELK - бяла
Разтегателна трапезна маса ELK - сива
Разтегателна трапезна маса ELK - черна
Разтегателна трапезна маса KEM - бял
Разтегателна трапезна маса KRAG - сива
Разтегателна трапезна маса OPOLE - сива
Разтегателна трапезна маса OTTAWA - титаний
Трапезна маса ROME - сива
Холна маса FRANEK 1 - бяла
Холна маса FRANEK 2 - бяла
Холна маса FRANEK 3 - бяла
Холна маса PLOCK S - черна
Холна маса SANOK 1 - сива
Холна маса SANOK 2 - сива
Холна маса SANOK 3 - бяла