Мебели, Дебелина на плот: 21 мм

Разтегателна трапезна маса KRAKOW - черна
Разтегателна трапезна маса POZNAN керамика - сива
Разтегателна трапезна маса TARNOW - бяла
Разтегателна трапезна маса TARNOW - сива