Мебели, ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ: Графит

Посетителски стол Carmen 1130 H - графит
Работен офис стол Carmen 7545 - графит
Президентски офис стол Carmen 7541 - графит
Президентски офис стол Carmen 9113 - графит
Президентски офис стол Carmen 7518 - графит
Президентски офис стол Carmen 7514 - графит + черен