Мебели, Коригиране височина на облегалка: да

Детски стол Carmen CR-6019 - син
Детски стол Carmen CR-6020 - светлосин
Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - червен
Детски стол CLEVER Е - кралско син
Детски стол CLEVER Е - син
Детски стол CLEVER Е - червен
Детски стол Prestige - болид 1
Детски стол Prestige - болид 2
Детски стол Prestige - коте
Детски стол Prestige - куче
Детски стол Prestige - принцеси
Детски стол Prestige с подлакътници - принцеси
Ергономичен детски стол Carmen 6015 - син
Ергономичен детски стол Carmen 6016 - син
Ергономичен стол AMBRA - горчица
Ергономичен стол AMBRA - каки
Ергономичен стол AMBRA - меденожълт
Ергономичен стол AMBRA - оранжев
Ергономичен стол AMBRA - розов
Ергономичен стол AMBRA - черен
Ергономичен стол BRUNO - бял
Ергономичен стол BRUNO - горчица
Ергономичен стол BRUNO - кафяв
Ергономичен стол BRUNO - тъмносин
Ергономичен стол BRUNO - червен
Ергономичен стол BRUNO - черен
Ергономичен стол Carmen 7540 - черен
Ергономичен стол DANILA - кралско син
Ергономичен стол DANILA - червен
Ергономичен стол DANILA - черен
Ергономичен стол FREDO - бургунди
Ергономичен стол FREDO - горчица
Ергономичен стол FREDO - кралско син
Ергономичен стол FREDO - медено жълт
Ергономичен стол FREDO - розов
Ергономичен стол FREDO - сив
Ергономичен стол FREDO - син
Ергономичен стол FREDO - червен
Ергономичен стол FREDO - черен
Ергономичен стол FREDO E - горчица
Ергономичен стол FREDO E - оранжев
Ергономичен стол SEVERO - горчица
Ергономичен стол SEVERO - кралско син
Ергономичен стол SEVERO - сив
Ергономичен стол SEVERO - червен
Ергономичен стол SEVERO - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен
Работен офис стол Comfort - бял N