Мебели, Подлакътници: не

Детски стол Carmen 6014 E - розов
Детски стол Carmen 7022-1 - розов
Детски стол Prestige - коте
Детски стол Prestige - куче
Детски стол Prestige - принцеси
Офис стол Carmen 7552 - черен
Посетителски стол Carmen 1130 LUX - лилаво-черен
Посетителски стол Carmen 1131 LUX - бордо
Посетителски стол Carmen 1131 LUX - червен
Посетителски стол Carmen 1131 LUX - черен
Посетителски стол PRIZMA - жълт
Посетителски стол PRIZMA - оранжев
Посетителски стол Prizma - син
Сгъваем дървен градински стол KAI