Мебели, Покритие: Грапаво-шагрен

Метален шкаф Carmen CR-1236 LZ
Метален шкаф Carmen CR-1246 E KZ - сив
Метален шкаф Carmen CR-1246 KZ - сив
Метален шкаф Carmen CR-1247 LZ
Метален шкаф Carmen CR-1260 LZ
Метален шкаф Carmen CR-1261 JZ - сив