Мебели, Ширина: 33 см

Детска табуретка с ракла - бяла овца
Детска табуретка с ракла - кафяв динозавър
Детска табуретка с ракла - панда
Детска табуретка с ракла - сив слон
Детска табуретка с ракла - черно-бяла крава