Мебели, Ширина: 43 см

Детски стол Carmen 6014 E - розов
Трапезен стол Carmen 9967 - червен
Трапезен стол MONZA - зелен
Трапезен стол MONZA - лате
Трапезен стол MONZA - светлосив