Мебели, Тип стол: Градински стол

Люлеещ дървен градински стол NORA
Пластмасов градински стол FESLEGEN - бял
Пластмасов градински стол YONCA - бял / капучино
Пластмасов градински стол ERGUVAN - капучино
Сгъваем дървен градински стол MIKA
Сгъваем дървен градински стол SVEN - бял
Сгъваем дървен градински стол SVEN - черен