Табуретки

Удобни табуретки за всеки дом или офис. Изработени от Пуфомания ЕООД

Табуретка Детелина от 4 модула
Пуф барбарон табуретка
Табуретка с декоративни шевове - бяло/черно
Табуретка с декоративни шевове - бяло/синьо
Табуретка с декоративни шевове - бежаво/оранжево
Табуретка с декоративни шевове - бежаво/кафяво
Табуретка с декоративни шевове - венге/бежаво