Мебели, Ширина седалка: 51 см

Трапезен стол COMO - бежов
Трапезен стол COMO - тъмносив
Трапезен стол PISA - сив
Трапезен стол VENUS - бежов 05
Трапезен стол VENUS - крем 03
Трапезен стол VENUS - син 10
Трапезен стол VENUS - черен 22