Табуретка

Табуретка с декоративни шевове - бяло/черно
Табуретка с декоративни шевове - бяло/синьо
Табуретка с декоративни шевове - бежаво/оранжево
Табуретка с декоративни шевове - бежаво/кафяво
Табуретка с декоративни шевове - венге/бежаво